VÅR PAINTBALL UTRUSTNING

TIPPMANN 98

I grundpaketet ingår en bössa av märket Tippmann 98, en riktig slitvarg som har kallats ”paintballens Kalashnikov.” Den gör det den ska, och gör det bra oavsett väder och klarar även att användas under vintertid så långt ner som till -20 grader (eller mer). Tippmann 98 är semi-automatisk, utrustad med en “on-off” säkerhetsspärr och en 20 cm lång pipa.

LUFTSYSTEM

Vi driver alla våra uthyrningsmarkörer på luft som trycks in i små tuber med hjälp av en dykkompressor. Luft, som mer eller mindre helt tagit över kolsyran som drivmedel, är ett bra och driftsäkert alternativ som inte påverkas av temperaturer och kan användas även under minusgrader. Alla våra luftsystem klarar 200 bars tryck (3000psi) och är utrustlade med en tryckmätare som sitter på regulatorn.

PAINTBALLKULOR

Att våra kunder ska lämna oss glada och nöjda är för oss viktigt därför har vi valt att alltid använda högkvalitativa paintballkulor på Flashpoint. De vanligaste märkena som cirkulerar på våra bokningar är Gi-Sportz, Toro och Tippmann Combat. Alla tre märken är ypperliga parkbollar tillverkade för just användning i uthyrningsmiljöer där väder och vind ställer hårda krav på bollarna som används.