PAINTBALL

PAINTBALL PÅ FLASHPOINT EVENT

Paintball är den perfekta upplevelsen för kompisgäng, firmafester, kick-offer, möhippor, svensexor, och andra som vill ägna en dag åt pricksäkerhet, strategi, hjältemod och närkontakt med den Norrländska naturen.

Paintball är i grunden en enkel idé. Lag sätts mot lag och beväpnas med så kallade markörer som skjuter färgbollar, och sedan gäller det att markera spelare i det motstående laget. Mycket enkelt, och ofantligt roligt. Den här är vårt vanligaste uppvärmingsspel, sedan finns det en uppsjö av olika mer eller mindre intensiva speltyper att välja mellan. Populära spel som capture the flag, nuke och critical 10 höjer tempot rejält och sätter er samarbetsförmåga på prov.

INSTRUKTÖRER & SÄKERHET

När du spelar Paintball hos oss på Flashpoint så ingår det alltid en instruktör som tar hand om er under hela ert besök. Instruktören ser till att ni får rätt utrustning och kläder, går igenom säkerhetsgenomgång och finns för er trygghet närvarande vid varje spelomgång. Att ni får en memorabel upplevelse är för oss viktigt, därför lägger vår personal stort fokus i att ni ska trivas så att pratet om bravader och heroiska vinster ekar länge och högt även efter ert besök. 

SPELUPPLÄGG

Gravel pit med dess kompakta layout är det populäraste spelfältet bland våra gäster och det är oftast här vi lägger de första, om inte alla matcherna när våra kunder bokar Paintball. Några klassiska matcher elimineringsspel (Team Deathmatch) brukar stå för dagens uppvärmning för att sedan alterneras med intensiva Capture the Flag matcher. 

För regelbundna eller de mer inbitna kunderna så kan vi erbjuda spel även på de övriga spelfälten. Trenchpoint även kallad “1943” är då ett uppskattat alternativ. Här kan ni uppleva spännande spelscenarion som “Critical 10” eller “Nuke”, speltyper som kräver både samarbete och taktik för att vinna. 

MAT & SAMKVÄM

Kombinera gärna ert besök med mat från någon av våra menyer eller varför inte spendera en stund efter er bokning vid vår mysiga och natursköna grillplats. Här kan ni koppla av till god mat och skryta om vinster och heroiska bravader. Vill ni även kombinera Paintball med våra andra aktiviteter så går även det bra. Det går att välja mellan allt från 3-kamp till ärofyllda gladiator- och sumo matcher.

Det finns även ett Café att hyra i nära anknytning till mångkampsbanan och spelfälten. Cafét bokas i förväg och kostar 200kr per grupp och gång. 

SVENSEXOR & MÖHIPPOR

Våra festutstyrslar som t.ex. kanindräkten är ofantligt populärt bland födelsedagsfirare, möhippor och svensexor, och väljer ni sedan till vårt maffiga big-shooter paket så slipper ni oroa er över att inte ha nog mycket boll att peppra kaninen med. Vi har även andra kostymer att välja mellan, så den som har drömt om att jaga en Rosa Panter genom snår och däckstaplar kan få sin dröm förverkligad hos oss.

“Kaninjakten” brukar vara ett väldigt uppskattat avslut på dagen, vilket oftast utspelar sig i ett galet gatlopp av vinande kulor, skratt, roliga minnen och något blåmärke. 

ATT HA MED SIG

När man spelar Paintball hos oss ingår det alltid overall, handskar, halsskydd, mask och markör i priset. Det man dock bör tänka på är att ta med sig oömma kläder, som t.ex. en jogging overall eller liknande. Även om våra overaller skyddar bra så kan färg tränga igenom och fläcka ner underliggande plagg. Färgen från våra Paintballkulor är vattenlösligt och går vanligtvis bort i tvätten.

Tänk även på att ta med ett par bra skor. Det är vanligt förekommande att våra besökare kommer i t.ex. Crocs men vänligen undvik detta. Det förekommer gropar, stenar och rötter på våra spelfält och utan ett par bra skor är det lätt att trampa snett.