ÄTA & UMGÅS

Det är alltid skönt att kunna koppla av efter en aktivitet för att grilla lite korv eller debattera snygga förluster och tveksamma vinster. Vi har en grillkåta, öppna grillplatser och ett kafé. Tack vare vårt kafé kan vi också erbjuda fika eller mat, antingen som komplement till aktivitet eller som strandhugg vid bussrundturer. 

På samma område ligger även Åbyn Ladan som sedan 1997 har erbjudit natur- och kulturaktiviteter för såväl företagsarrangemang som privata tillställningar. Idag arbetar Åbyn Ladan och Flashpoint Event i ett nära samarbete för att kunna tillgodose våra kunder det utbud som i dag efterfrågas.

 

KAFÉET

Vårt mysiga kafé används flitigt under sommarhalvåret av mångkampsbesökare såväl som paintball och airsoft spelare. Här anordnar vi även hantverksaktiviteter och bedriver presentbutik och sommarkafé. 

Vill ni hyra kaféet för medhavd mat tillkommer en kostnad på 200kr per grupp. 

GRILLPLATSEN

I hjärtat av vår mångkampsarena ligger vår natursköna och idylliska grillplats. Här kan man avnjuta mat i gott sällskap, antingen under eller i samband med mångkampsaktiviter eller efter en tuff dag med paintball på vårat spelfält. 

Grillplatsen är en uppskattad del av vårt mångkampsområde och platsen där många gruppper rundar av dagen innan dom beger sig vidare på nya upptåg. 

 

CATERING

Förutom våra egna rätter så kan vi tillhandahålla catering från någon av våra samarbetspartners. Ett bra alternativ vid större evenemang eller om det är någon speciell maträtt ni önskar till företagsjippot eller kick-offen och som inte finns på vår egen meny. 

VÅRA MATMENYER