AIRSOFT

UPPLEV ACTIONFYLLD AIRSOFT

Likheterna med paintball är många, men så är även olikheterna. Airsoftvapen är i regel replikor av riktiga vapenmodeller, och drivs med el, fjäder eller gas. Skotten som skjuts är plastkulor av varierande tyngd, och eftersom det inte blir någon”markering” vid träff så är det ärlighetens regler som gäller. Och till skillnad från paintball tillåter airsoft även för spel på mellan- och långdistans. De flesta av speltyperna som vi har utvecklat för paintball är dock fullt spelbara för airsoft.

Spela tight CQB på Gravel Pit, storma kullen på Trenchpoint, testa ert kamouflage på de jungelliknade fälten på Fields of Fear, eller planera ett ordentligt scenario på alla spelfält.

I nära samarbete med Tacticalstore förser vi er med den ammunition och utrustning som behövs, och vi erbjuder uthyrning av vapen samt skydd för gäster och nybörjare.

SPELTYPER

Från enkla utskjutningsmatcher till djupa scenarier och benhårda skirmish-spel; det finns speltyper för alla smaker så vilka ni väljer att spela mest är helt upp till er själva. Vi kan naturligtvis också skräddarsy små eller stora events med speltyper som passar just er grupp.

Våra vanligaste speltyper vid gruppbokningar är “Team Deatchmatch” och “Capture the Flag”. På just “Gravel Pit” kan ni räkna med galen action när dessa speltyper sätts i bruk. På dess  “tighta” layout går ingen säker och slänger man in några stämningshöjare i form av rökgranater är episka eldstrider ett faktum. 

Vi har även andra populära speltyper att välja bland när ni bokar Airsoft hos oss. Några exempel är “Nuke” och “Critical 10”, två olika versioner som spelas på vår andra bana “Trenchpoint” och är upplagt som ett försvara och anfalla scenario. 

Sist men definitivt inte minst så har vi “Fields of Fear” med sin snåriga vegetation och djungelliknande miljö. “Fields of Fear” är “sniper entusiastens” paradis där Capture the Flag eller stora scenariospel lämpar sig bäst.