BATTLEPASS

Med Battlepass får du tillgång till samtliga Airsoft-och Paintball som är anknytna till vår “skirmish” spelserie, samt ett “Epic” nattspelsevenemang. Med andra ord så ger Battlepass dig fri tillgång till alla våra evenemang som är Battlepass kompatibla under 2019! Vi på Flashpoint värnar för att Airsoft och Paintball skall växa och vill ge dig som spelare chansen att kunna deltaga på våra evenemang hela sommaren och samtidigt göra en rejäl besparing på deltagaravgifter.

UPPRUSTNING

Med 2019 vid våra fötter laddar vi för en explosiv säsong med fler spel än någonsin förut! Våra spelfält genomgår även en ombyggnation och kommer under 2019 att fortsätta förändras. Gravel Pit har redan fått ett rejält ansiktslyft och under våren/sommaren 2019 kommer vi kunna visa upp en uppgraderad Trenchpoint (1943) med nya ytor, nya skydd och en markant förbättring i design och utförande!

DET HÄR INGÅR I BATTLEPASS

*) Vid uppvisande av aktivt Battlepass ges 15% rabatt på hela sortimentet i Tacticalstores lokala butik i Åbyn. Gäller ej på redan nedsatta priser!