AKTIVITETER

  AKTIVITETER I EN NATURSKÖN MILJÖ

Vårat slagfält och aktivitetsområde ligger i Åbyn, en mysig by belägrad i ljuvlig norrländsk natur och naturskönt avskärmad från städernas stress och höga tempo. Här kan våra besökare varva ner med roliga aktiviteter i en avstressande miljö.

 Med över 30 olika grenar i bagaget så kan vi tillgodose de flesta åldersgrupper och intressen med allt från Paintball till virkning och tovning. Vi erbjuder alltså ett brett spektrum på saker att göra hos oss och alla våra aktiviteter går att kombinera med egengjord mat eller catering från någon av våra samarbetspartners. 

Så sätt åsido alla måsten för en stund – Välkommen till Åbyn Ladan och Flashpoint Event!

  ATT GÖRA HOS OSS

PAINTBALL – FR. 350KR/P

Paintball är den perfekta upplevelsen för kompisgäng, firmafester, kick-offer, möhippor, svensexor, och andra som vill ägna en dag åt pricksäkerhet, strategi, hjältemod och närkontakt med den Norrländska naturen.

AIRSOFT – FR. 350KR/P

Spela tight CQB på Gravel Pit, storma kullen på Trenchpoint, testa ert kamouflage på de jungelliknade fälten på Fields of Fear, eller planera ett ordentligt scenario över hela området.

MÅNGKAMP – FR. 300KR/P

En rejäl skopa tävlingsinstinkt och en massa laganda behövs när ni utmanar varandra i en spännande mångkamp. Vi har ca 30 grenar att välja bland och dessa kan kombineras med Paintball, Airsoft eller våra matmenyer helt efter era önskemål. 

UPPBLÅSBART – FR. 300KR/P

Ett roligt inslag i en mångkamp är våra uppblåsbara aktiviteter. Utmana varandra i romersk stil på gladiatorarenan eller i en zorbstafett över fältet. Att kombinera mångkampen med uppblåsbart är alltid ett uppskattat kompliment till de övriga grenarna. 

SVENSEXOR & MÖHIPPOR – FR. 300KR/P

Fira bruden eller brudgummen hos oss på någon eller några av våra många aktiviteter. Skapa ett oförglömligt minne på våran Paintballbana eller gör upp i en mångkamp med sumobrottning som avslutning på dagen! Festutstyrsel som t.ex. kanindräkt eller pumaoverall ingår alltid i dessa bokningar.

ÄTA & UMGÅS – FR. 90KR/P

Det är alltid skönt att kunna koppla av efter en aktivitet för att grilla lite korv eller debattera snygga förluster och tveksamma vinster. Vi har en grillkåta, öppna grillplatser och ett kafé.

 

”Bland de bästa Paintballanläggningarna jag har besökt. Väldigt bra uppstyrt med en seriös säkerhetsgenomgång och personal som tog hand om oss från det att vi kom tills dess att vi åkte. Rekommenderas starkt!”

Kim Näsström

”Grymt roliga aktiviteter! Vårt företag hade en jätterolig dag hos er med ett trevligt avslut vid eran eldstad vid mångkampsarenan. En eloge till Anna för den goda maten!”

Fredrik Johansson

”Trots dåligt väder lyckades personalen på Flashpoint hålla våra humör på topp! Tack för dom roliga aktiviteterna och det goda kaffet i ert fina café.”

Sven Andersson