Bokning & Information

image_center_valkommen5

BOKNING

Våra aktiviteter bokas på ”first come, first serve” basis, så ju tidigare ni bokar desto större är chansen att ni får den tid och aktivitet som ni helst vill ha. Detta gäller särskilt om ni vill boka in er på en speciell bana. Alla våra aktivitetsområden är belägna i Åbyn mitt mellan Skellefteå och Piteå i Norrland.

Minimum antal deltagare per grupp är 8 personer.

Vill ni använda specialutrustning som exempelvis kravallsköldar, rökgranatar och annat så vill vi att ni säger till om detta i god tid före spel, så hinner vi plocka fram det som krävs.

Det är gratis att använda våra öppna grillplatser, dock vill vi att ni bokar detta i förväg för att minimera krockar. Vill ni använda kaféet så tillkommer en kostnad på 200kr per grupp. Om ni föredrar att vi ordnar mat så gäller nedanstående priser:

 

BOKNINGSVILLKOR

Hör av er någon dag före spelet och meddela antal deltagare samt eventuella önskemål om utrustning, dräkter, mat eller andra aktiviteter.
För avbokning gäller:
72 timmar före Ingen avgift
71-48 timmar före 500kr/grupp
47 timmar före 150kr/person

 

REGLER FÖR AIRSOFT & PAINTBALL

Vår åldersgräns är 18 år för individuella spelare. Spelare under 18 måste ha målsman närvarande under spel. Spelare under 15 hänvisar vi till våra andra aktiviteter.Lyssna på spelledaren. Säkerhetsgenomgång sker för er säkerhet.

Nykterhet är en förutsättning för spel.

Vid våra öppna airsoftevenemang gäller åldersgräns 18 år.
KONTAKTINFORMATION

Vill ni boka spel & aktiviteter, ändra en bokning, lägga till aktiviteter eller om ni vill fråga om något så kan ni ringa eller maila.
Telefon 1 070 297 8422 (Aktiviteter)
Telefon 2 0912 303 53 (Butiken)