Mångkamp

image_center_femkamp

MÅNGKAMP

En rejäl skopa tävlingsinstinkt och en massa laganda behövs när ni utmanar varandra i en spännande mångkamp. Vi har många grenar att välja bland när vi sätter ihop en femkamp som passar just Er vad gäller tidsram, utmaning, antal deltagare, osv. Vad sägs om blåsrör, knivkastning, bågskytte, mfl?

Vi kan även baka in andra utmaningar i en femkamp och på så vis sätta ihop kombinationspaket. Exempelvis kan ni ersätta sista grenen med en runda paintball eller airsoft, eller kanske en sista kraftmätning på gladiatorarenan.

Ni får även tillgång till eldstäder för grillning och allmänt mys, och vill ni satsa lite mer på att äta och umgås har vi ett kafé med kök där vi kan erbjuda allt från enkelt fika till rejäla middagar.

image_center_uppblasbart1

Relativt nya är våra uppblåsbara aktiviteter. Här finns allt från kampgrenar som gladiatorspel och jätteboxning till ren underhållning som exempelvis zorb.

 

Det låter kul. Vad kostar det?

Grundpriset är 300:- per person. Notera att uppblåsbara grenar kostar något mer, hör av er för prisuppgift. Kontakta oss även för information om priser för kombinationer och med mat.