Spelområden

image_center_paintball6

VÅRA SPELOMRÅDEN

Sedan starten har vi arbetat intensivt för att kunna erbjuda så bra upplevelser som möjligt. Utöver det vackra läget har vi byggt på de naturliga grunderna med hinder och skyttevärn i form av allt från bilvrak och traktordäck till bunkrar och skyttegravar påbyggda med sandsäckar. Det finns dessutom SafeZones där spelarna samlas mellan spelen för att hämta sig, utbyta stridshistorier och snacka strategi. I Safezone finns bra med rum även för åskådare.

MER ÄN BARA SLAGFÄLT

Utöver våra spelfält har vi även ett antal områden där spelare och åskådare kan samlas, umgås och utbyta historier om dagen. På området finns ett flertal eldstäder för enklare grillning över öppen eld, men vi har även ett ordentligt kafé där vi kan servera fullständiga måltider för små och stora grupper.

För mer information och menyförslag, se sidan Bokning & Info.

SLAGFÄLT

Karaktär, kvalitet och spelbarhet är passande nyckelord för att beskriva våra banor. Våra fält är utformade av personer med ett brinnande intresse för action och är byggda från grunden för att kunna erbjuda så bra, häftiga och oförglömliga upplevelser som möjligt. Vi bygger kontinuerligt på våra fält med nya funktioner och finesser, allt för att hålla upplevelsen fräsch och för att hela tiden öka spelbarheten.

Välj mellan den kompakta, kuperade och snabba ”Gravel Pit” eller den större och öppnare ”Fields of Fear,” som med sin naturliga grund är perfekt för spel med mycket smygande och lika många bakhåll. ”1943” som grundlades 2010 erbjuder intensiva spel mellan maffiga skyttegravar, skogspartier och till och med ett flygplan.